20-12-09

Tweedaagse!

Woensdag, 8u 's morgens... De BaBU-groep van Heverlee vertrekt met een dubbeldekbus naar Dworp, voor wat een toffe tweedaagse zou worden!

We hadden gedurende deze dagen heel wat workshops in verband met coaching, omdat dat één van de competenties is waaraan we dit jaar moeten werken. Deze workshops waren (meestal) boeiend en leuk! We werkten vaak samen met ons supervisiegroepje. Een toffe bende!

Tijdens de vrije momenten was er tijd om andere leuke dingen te doen! In een leuk groepje van 8 werd er een minikerstfeestje met cadeautjes gehouden, gingen we een feestje bouwen in de bar en dronken we cava en fiero!

2729631148_small_1

Normaal gezien zou de bus ons terug komen ophalen om 15u30 in Dworp, maar door de sneeuwval en de gladheid, konden we pas vertrekken om 19u45. Honger dat wij hadden! Om 22u kwamen we dan eindelijk aan in Heverlee en trokken we nog naar de Kebap-bar een beetje verderop! Omdat ik zo laat 's avonds geen bus meer naar huis heb, bleef ik slapen bij Ilke en vertrok vrijdagmorgen héél vroeg weer richting Erps-Kwerps!

18:41 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.