15-11-09

Druk!

't Was weer een lekker druk weekend...

Zaterdag ging ik mijn babysittent nog eens opzetten ten huize Piraat en Prinses! Eerst hebben we naar de intrede van Sinterklaas gekeken, wat was dat spannend! Ik vind het echt fantastisch om te zien hoe kinderen in heel dat gebeuren kunnen opgaan! Ook de manier waarop de papa's en mama's daarin meegaan is geweldig! Als de Sint met beide voeten op Antwerpse bodem stond, vonden de kids dat het tijd was voor iets anders... Ze lieten mij met playmobil vliegtuig en -luchthaven  zien hoe alles in zijn werk gaat als je op vakantie vertrekt! Het begon allemaal heel realistisch, met het inchecken van de bagage enzo... Maar toen moesten al die passagiers in een vliegtuig geraken waar hooguit 10 plaatsen in waren... Stapelen dan maar! De ene moest bij de andere op de schoot, de kinderen moesten in de WC en in het gangpad en noodgedwongen moesten er nog een stuk of 5 gewoon in België blijven wachten op het volgende vliegtuig... Enfin, vliegtuigje vol, tijd om te vertrekken! En ik blij dat ik nog nooit gestapeld ben geweest in een vliegtuig!

2695186664_small_1

Zaterdagavond zijn we de plaatselijke scouts gaan steunen door een hapje mee te pikken op hun kaas- en wijnavond. Ik vond het daar echt gezellig! En kinderen dat daar waren... Ook Piraat en Prinses waren daar! (dat was lang geleden zeg!) Het duurde nog geen halfuur of Karen en ik zaten al met een hoop kindertjes op het podium, om verstoppertje en tikkertje te spelen... We kunnen het gewoon NIET laten!

Zondag werden Karen en ik tegen de middag verwacht op het schoolrestaurant van onze eigen lagere school, om er (je raadt het nooit!) de kinderopvang te verzorgen! Ik heb aan de lijven ondervonden dat het beestig moeilijk is om bij het voorlezen van een strip al je stemmetjes te onthouden... Op het einde van de middag kregen Karen en ik ook weer enkele tekeningen mee naar huis! Ik denk dat we stilaan een museum met kindertekeningen kunnen openen!

2695191188_small_1

In de late namiddag werden we in Pellenberg verwacht voor het verjaardagsfeestje van onze neef Raf. Hij werd 30 en zo'n gebeurtenis kan je uiteraard niet zomaar laten passeren! Er waren heel wat vrienden en familie van hem aanwezig, en Karen en ik hebben ook enkele liedjes voor hem gezongen. Hij heeft er zichtbaar van genoten! Ook dààr waren kindjes aanwezig...

Ik denk dat de rode draad van dit weekend wel duidelijk is?

21:20 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Het was zeker iets met appelen hé :)
Haha, als ik je zo bezig hoor, heb jij al een hele hoop aan ervaring :D
Dus, als ik later nen babysit zal nodig hebben voor de lieve kleine kinders die er ooit eens zullen zijn.. Mag ik dan een beroep op jou doen? :D

Gepost door: julie | 16-11-09

Haha! Als ik tegen dan zelf mijn vijf patékes (waar ik zo van droom!) nog niet heb wel ja! & Anders gaan we samen naar Plopsaland he! ;-) (Dat zeg ik nu eens tegen iedereen :p)

Gepost door: Ellen | 16-11-09

Euhm :)
nu woon ik wel nog redelijk dicht bij plopsaland, maar tegen dan woon ik al in Antwerpen.. Is er daar nieks te doen voor die klein mannen van ons ?

Gepost door: julie | 17-11-09

De commentaren zijn gesloten.