09-11-09

Vakantieverslag!

Hou u klaar, hier gaan we!

Vrijdagavond zou ik normaal gaan babysitten bij twee schatjes, maar omdat de oudste kapoen serieus ziek was, zijn de mama en de papa thuis gebleven. Onze ouders waren die dag naar Venetië vertrokken en Karen en ik hadden dus het 'kot' voor ons alleen... En wat is er dan leuker dan... Naar de cinema in Leuven gaan ;-) We zijn naar 'Fame' gaan kijken en dat is écht wel een bangelijke film! Maar toch ben ik er in geslaagd om in slaap te vallen... Gelukkig was Karen er dan om mij wakker te schudden ;-)

Zaterdag ben ik gaan babysitten bij Piraat en Prinses. Zoals altijd was het een feest! Ze waren wel lekker in spanning voor het aankomende Halloweenfeestje van hun school. Wat later op de middag kwam Karen mij bijstaan om de kids klaar te stomen voor deze party! Eerst even kiezen wat ze wilden zijn, kleren aan, kleurtje op de snoet, en klaar! Aangekomen op het feestje trokken Karen en ik de schminkkamer in om een hele avond kindergezichtjes om te toveren in griezelbeesten.

2688515144_small_1

Zondag organiseerden Karen en ik een Disney-dag-avond-nacht. De gasten kregen gratis eten en drinken, maar er was wel één regel... Iedereen moest verkleed komen als Disneyfiguur. (een beetje creativiteit mag wel hoor!) Het was FANTASTISCH! Naast het filmkijken hadden we ook nog het idee om de laatste nachtbus te gaan uitwuiven (de bushalte is voor onze deur, gelukkig maar!), maar de hadden we net gemist.

2688508012_1

2688504200_1

Iedereen die daar zin in had kon ook blijven slapen in onze ingerichte camping living en enkele sympathisanten deden dit ook! Toen we tegen de middag allemaal uit de veren waren, trokken we nog naar Leuven om een van de meisjes die was blijven slapen af te zetten aan het station.

Dinsdag was een repetietiedag. We zongen en oefenden de hele dag met ons groepje 'GESTOORD' voor de grote TRY OUT van zaterdag...

Woensdag was het 'leerkrachtendag' op de boekenbeurs in Antwerpen. Karen ging er met haar klas naartoe en ik had daar afgesproken met enkele meisjes van mijn klas. We volgden er enkele vormingen (dat oogt mooi in uwe portfolio én is bovendien best interessant), we zagen Peter Van de Veire en Freddy De Kerpel, gingen op de foto met een kikker en met het Hoplakonijn én we lazen den 'Dag Allemaal' (het meest hoogstaande boek op de boekenbeurs)

2688521860_small_1

2688525208_small_1

Pas thuisgekomen van de trip naar Antwerpen was het weer tijd om de bus op te springen naar Leuven, voor een tweede reünie met de KHL-zeemeerminnen. Myrte stond in het middelpunt deze keer, want ze is pas 21 geworden! Het werd een gezellige avond in een heerlijk Mexicaans restaurantje in Leuven!

2688528648_small_1

Donderdag was een dag van veel schoolwerk. Ik heb een grote planning gemaakt (ook belangrijk natuurlijk) waar ik twee uur aan gewerkt heb (dat is er dan weer over) en ik ben ook al begonnen aan enkele van de taken die op de planning staan (goe bezig Ellen!) 's Avonds moest ik voor de laatste keer naar de tandarts. (Nuja, de laatste keer van 7 opeenvolgende keren, want naar de tandarts moet je uiteraard blijven gaan...) Hij fixte mijn laatste tand zonder verdoving! 'k Zal het missen, mijn wekelijkse date in de tandartsstoel ;-) Na het boren en plamuren in mijn mond, was er nog het monitorenfeestje van de herfstvakantie... Daar MOESTEN Karen en ik uiteraard ook naartoe gaan!

Vrijdag sliep ik lang, heel lang... Toen ik wakker werd bracht ik een bezoekje aan het speelplein, want ik kan toch moeilijk een vakantie laten voorbij gaan zonder daar geweest te zijn? Ik speelde enkele spelletjes mee en had een dolfijne namiddag!

2688531800_small_1

's Avonds ben ik gaan babysitten bij mijn vier mannen. 't Is te zeggen, bij drie van de vier, want G. was op scoutskamp. We hebben een marathon van gezelschapsspelletjes gespeeld, en toen het voor de jongste tijd was om te gaan slapen, nam hij stiekem mijn fototoestel mee naar boven en moest ik een kiekje maken van hem met de beker van zijn broer. Uiteraard kan ik tegen zo'n snoet geen neen zeggen!

2688535434_small_1

Spijtig genoeg was 't dan al weer tijd om de vakantie stilaan uit te wuiven... 't Ging weer te snel he! Al hebben leerkrachten (of studenten die toch al een beetje leerkracht zijn) niet echt te klagen qua vakanties natuurlijk...

21:02 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.