25-10-09

What a weekend!

Dit weekend was er eentje van veel actie en plezier! Vrijdagmiddag (want voor mij begon dit weekend al op vrijdag) ben ik met Liesbet gaan lunchen in 'De Werf' in Leuven en hebben we geweldig goed kunnen bijbabbelen!

Vrijdagavond werd ik om 19u opgepikt om te gaan babysitten bij de vier boys. Ik had voorgemaakt pannenkoekendeeg uit een pakje meegenomen, waar enkel nog melk bij moest, omdat ik dacht dat er zo niets kon mislopen, en we begonnen dan ook vol goede moed. De eerste pannenkoek (die ik maakte :p) mislukte grandioos. A. wilde ook eens proberen, en het lukte aardig goed. Maar je mag nooit te snel juichen, want al snel bleek dat er ongeveer 1 pannenkoek op 3 lukte en dat de rest van het deeg ongeveer overal hing waar het niet moest hangen. Enfin, iedereen had uiteindelijk toch één pannenkoek (dat was normaal deeg voor 12!) én we hadden hopen fun gehad! Daarna mobiliseerde ik de mannen om samen met mij de hele keuken schoon te maken en dat deden ze voorbeeldig! :)

2669694600_small_1

2669703912_small_1

2669699340_small_1

Zaterdag moest ik 's morgens nergens naartoe, dus besloot ik toch wat langer te blijven soezen, aangezien er een hele hoop op het programma stond! Tegen de middag ging ik babysitten bij Piraat en Prinses. Eerst was de lieve Prinses er alleen en trok ik met haar naar het bos. Daar verzamelden we blaadjes, kastanjes, eikels, notenschelpen, ... Alles wat met de herfst te maken heeft! Toen we thuiskwamen duurde het niet lang of meneer Piraat kwam terug van zijn voetblamatch (die hij trouwens won) We maakten mét het gevonden herfstmateriaal enkele knutselwerkjes. Na het knutselen speelden we ook nog 'Dokter bibber' (Ik denk trouwens dat diene patiënt afgezien heeft met die twee doktertjes!) en legertje.

2669707222_small_1

2669710034_small_1

Tegen 17u vertrok ik terug naar huis en een uurtje later kwamen ze mij al halen om bij E., L. en H. te gaan babysitten. De twee meisjes moesten na hun papje al snel naar bed, maar met de grote broer heb ik nog heel wat gepuzzeld en gekleurd. Voor het slapengaan las ik ook het verhaal van 'Pinokkio' voor en er kwamen zo'n fijne herinneringen naar boven dat ik daar later op de avond nog naar de film van deze houten jongen gekeken heb ook ;-)

Rond half 1 kwamen de mams en de paps van de kids thuis en brachten ze mij naar de sporthal in Erps, waar de fuif van TG aan de gang was. Daar begon om 1 uur mijn shift aan de vestiaire en ik moet zeggen, dat was eigenlijk wel plezant ;-) Vollen bak alles geven achter de schermen en niemand die u ziet :p Om 3u werd het terug 2u en een halfuurtje later sprongen Karen en ik op onze fiets en reden in volle vaart naar huis.

Zondagmorgen heb ik de laatste voorbereidingen voor mijn stage getroffen en iets na de middag stonden Heidi, Viviane en Eric klaar om met ons naar het optreden van Free Souffriau te gaan in Antwerpen. Die vrouw kan zingen, niet te doen! Volgens mij KAN die ook gewoon niet vals zingen. Ik heb meer dan één keer het haar op mijn armen voelen rechtkomen! Chapeau! Een prachtige afsluiter van een superweekend!

2669713368_small_1

21:14 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.