17-09-09

ZZ & BZ

Ter verduidelijking: De afkorting van 'Zalige Zaterdag' en 'Baal Zondag'. Hier gaan we dan!

Zaterdag stond ik goed op tijd op (dat betekent voor mij in het weekend zo ongeveer 10u) Om 11u30 vertrok ik naar L. Zij zou maandag 4 jaar worden, en net als met haar broer enkele maanden geleden, ging ik met haar, voor haar verjaardag, naar de bioscoop. (Uiteraard voorafgegaan door een Quickske) We wilden eerst 'Prinses Lilifee' zien, maar die speelden ze niet in Leuven, dus koos L. vastbesloten voor 'Ice Age'. Ik denk dat het misschien een ietsiepietsie te eng was voor haar, maar naast de bibber- en beefmomentjes was er ook plaats voor smakelijk gelach, gelukkig maar! Na de film namen we de bus terug naar huis. L. wilde eerst wat kleuren (met de potloodjes en het kleurboekje vanuit de Quick), maar na een kwartiertje was ze zo moe, dat ze als een blok in slaap viel. Dat ze maar snel 5 wordt, dan kunnen we nog eens zo'n tripje maken!

2627937984_small_1

Enkele ogenblikken later werd ik al verwacht bij A. en L. om te babysitten! Dat zijn twee superschattige kindjes van 2j. en 10m. Ik speelde met A. met een grote vrachtwagen, die wel 3 kleine autootjes in zijn koffer kreeg... De kindjes lagen al snel te soezen in hun bedje! Maar rond een uur of tien, hoorde ik de kleine L. plotseling huilen. De mama en de papa hadden gezegd dat ik niet meteen moest gaan kijken omdat ze wel vaker huilt, maar het duurde toch wel even, dus ging ik stilletjes de trap op. L. lag in haar bedje en moest braken, het arme meisje! Ik heb haar een nieuwe pyjama aangedaan, bedje opgemaakt met nieuwe, frisse lakentjes, ... Toen ze weer klaar was om naar haar bedje te gaan, werd ze opnieuw ziek, en opnieuw, ... in totaal vier pyjama's! De volgende dag was ze gelukkig weer beter!

Na het babysitten fietste ik verder naar de openluchtfuif van de scouts in Kortenberg, waar mijn zus en enkele vrienden al stonden te dansen! Ik was niet van plan heel lang te blijven, maar uiteindelijk was ik toch pas om half vier thuis, oeps!

2627940826_small_1

Zondag was NIET, en ik herhaal, NIET leuk! Echt een baaldag, zoals ze dat wel eens noemen! De voornaamste reden tot balen was dat het mijn laatste vakantiedag was. Klinkt belachelijk uit de mond van een student die drie maanden vakantie heeft, maar het deed zeer, na zo een toffe zomer! Op maandag startte mijn stage in Woluwe en ik besloot op zondag de route met de bus al eens af te leggen. Toen ik daar 'aankwam' bleek ik véél te ver te zitten met de bus én bleek de plaats in kwestie niet bereikbaar door een grote braderie! Dat was dus 3 uur van mijn dag vergooid, want ondertussen kende ik de weg nog steeds niet... Ik heb eens 'goed gejankt' toen ik thuiskwam, en ik moet zeggen, dat lucht op! Op tijd in bed en gedaan met balen!

19:32 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.