01-09-09

Speelpleinen...

Na onze heerlijke zeevakantie was het voor Karen en mij tijd voor een flinke portie speelplein!

De eerste week stonden Karen en ik samen met Pris als animatoren van de 7/8-jarigen. Dat was héél plezant! Het weer zat ontzettend mee en we konden dus praktisch al onze activiteiten buiten doen. Af en toe was het zelfs zo warm dat we ons programma helemaal omgooiden in 'waterspelletjes'. Eén van de hoogtepunten van de week was het spelletje "Beat them all - Beat the mole" (variant: 1 tegen allen), waarbij al onze "Beertjes" (want zo heet deze leeftijdsgroep) samen op de wip moesten klimmen. Omdat de wip vreemde geluiden begon te maken en de kinderen zich als sardientjes voelden, hebben we toegelaten dat enkelen voor de wip gingen zitten ;-)

2609558008_small_1

De tweede week (en meteen ook de laatste officiële vakantieweek) stonden Karen en ik weer samen, deze keer bij de A-teens. (13+) Dat is iets totaaal anders, maar zeker even boeiend! Daar kan je al eens iets uitdagends mee doen ;-) Dinsdag trokken we bijvoorbeeld allemaal verkleed naar Brussel, voor het festival 'Boterhammen in het park', waar onder andere Luc De Vos kwam optreden. En dààrover heb ik nu eens een straf verhaal! Eén van de jongens had een turnpakje aan met grote ballonnen (alias borsten) in. Plotseling roept Luc De Vos vanop het podium: "Hé, gij daar, is dat normaal dat gij zo'n dikke borsten hebt? Toon die maar eens aan iedereen zenne!" M. staat recht, toont zijn 'borsten' en gaat weer zitten, waarop Luc vraagt: "Zijn jullie een vrijgezellenbende misschien?" en ik roep superluid: "Neen, SPEELPLEIN!" Het antwoord van Luc: "Speelplein? Gij geeft uw kinderen wel het goede voorbeeld, gij SCHIJTWIJF!" Ik ben dus zo-even een schijtwijf genoemd door Luc De Vos in het grote park in Brussel! Ik was vereerd ;-) Op het einde van zijn optreden mochten de vrouwen dan met hun decolleté plectrums gaan vangen, wat M. en ik uiteraard deden! Vanaf nu speel ik dus gitaar met een GORKI-plectrum! ;-)

2609568364_small_1

Nog tijdens deze week, mochten we met onze tieners (+ Lies) naar Walibi gaan! Een heel gedoe om daar te geraken (maar niet boeiend of spannend genoeg om te publiceren), maar het was daar wel ongelofelijk leuk! Karen en ik hadden meer schrik van al die grote attracties dan de tieners, maar dan konden die kinderen ook nog eens lachen he!

2609563020_small_1

Het afscheid op vrijdagavond was er (zoals gewoonlijk) weer eentje met traantjes, omdat er weer een mooie speelpleinzomer voorbij is... Op naar de volgende!

13:10 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.