22-08-09

Zomer aan zee...

Ik ben intussen al een dikke week terug, maar ik heb net als elke zomer een maand in Oostduinkerke doorgebracht met mijn zus, mijn ouders, en nog een heleboel andere hoofdrolspelers en figuranten. Enkele hoogtepunten...

Eén van de eerste dagen kwam mama's nicht Inge op bezoek met haar dochtertjes. De oudste is bijna 3, de jongste anderhalf. Karen en ik waren uiteraard in onze nopjes, want wat willen twee leerkrachten (in spe) liever dan een hele dag met kleine kindjes spelen? We ploeterden in het water, maakten zandkastelen en speelden kappertje.

2595690122_small_1

Julie, een ex-leerkracht van Karen en mij, die we door de jaren heen beter en op een andere manier hebben leren kennen, komt ook al enkele jaren met haar dochtertje naar Oostduinkerke. We gingen regelmatig bij hen langs, gingen zwemmen, schreven namen in het zand en Karen en ik mochten ook babysitten bij Noa! (daar zijn de nopjes weer!)

2595701006_small_1

Heidi, een zeer goede vriendin en medezangeres in mijn groepje 'GESTOORD!' verbleef ook aan zee, twee kuststeden verderop. Zij kwam héél regelmatig langs om ons te vergezellen naar bijvoorbeeld een beachparty...

2595693588_small_1

Nog met Heidi, trokken we (zoals ieder jaar) naar Bellewaerde. Eén van de hoogtepunten daar was voor mij het bewonderen van de giraffen. (Een giraf is met mijlen voorsprong mijn lievelingsdier!)

2595703264_small_1

We gingen ook, als drie zusjes, backstage bij 'Hit The Road', de opvolger van 'Tien Om Te Zien'. We zagen er artiesten als Mathieu en Guillaume, Cascada, Lasgo, Laura Lynn (jawel!) en anderen. Uiteraard poseerden we zelf ook bij het HTR board!

2595706752_small_1

Na de denkbeeldige adoptie van Heidi als zijnde onze zus, kwam er ook een broertje, Jesper, bij! (Yes, eindelijk een jongen!) Hij was meteen 13 en met ons vieren (Yes, een groot gezin!) trokken we naar Plopsaland! We vermoeiden onze stembanden door het luidkeels zingen van studio 100 liedjes en het schreeuwen in de attracties. (Want jawel, Plopsaland heeft zelfs een overkop!) Onze kersverse broer en zus bleven meteen ook slapen bij ons, om het nog een beetje "echter" te laten lijken!

2595710000_small_1

Ook Tonya speelde in mijn vakantie een grote rol (verrassend, niet?) Ik ging naar enkele van haar SCHITTERENDE optredens kijken! Ze had van Leen, Karen en mij ook nog een verjaardagscadeau te goed, dus gingen we met z'n allen naar Zeebrugge en prepareerden we een volledige lunch die we buiten voor haar serveerden. Het werd een SUPER leuke dag met Tonya, haar vriendin Renee, Leen en Karen.

2595705068_small_1

Toen de vakantie aan zee ten einde liep, waren Astrid en Anouk ook in Koksijde, en dat kon natuurlijk niet ongevierd blijven! Ze kwamen een avondje naar Oostduinkerke en we zetten de boel op de dijk flink op stelten! De foto met een grappige ober ter plaatse bewijst nog maar eens hoe klein ik ben ;-)

2595712002_small_1

Mijn ouders waren aan zee ook 24 jaar getrouwd, en dat moest uiteraard gevierd worden! Karen en ik zorgden voor een lekker ontbijt en 's avonds gingen we uit eten.

20:49 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

is dat DE Tonya van vroeger???
Hoe kennen jullie die???

Gepost door: mamavan2kapoenen | 30-08-09

De commentaren zijn gesloten.