21-07-09

Highlights*

Wauw, ik heb zo veel te doen gehad de eerste weken van de vakantie, dat ik geen tijd had om te bloggen! Hieronder enkele highlights van de eerste twee weken van juli:

* Naar zee met Karen, Laura en Kaat:

2554054477_small_1

De eerste week van juli trokken we enkele dagen naar ons appartement in Oostduinkerke met de vriendinnetjes uit Grimbergen. Soms duurt het vijf jaar vooraleer we elkaar terug zien, maar als we het doen, doen we het goed! Zon was er niet veel, wel mist en vooral... véél sfeer! =D

Shoppen met Pieterjan in Wijnegem:

2554052703_small_1

Ook mijn West-vlaamse schattie Pieterjan zie ik véél te weinig! Meestal in de zomer, omdat ik dan aan zee zit. Er zijn natuurlijk ook tussenoplossingen, zoals afspreken ergens tussen West-Vlaanderen en Vlaams-Brabant... Het werd een dagje shoppen in Wijnegem Shoppingcenter! ;-) (en het voorstel kwam wel degelijk van HEM!)

Babysitten bij piraat en prinses:

2554058545_small_1

Het blijft ontegensprekelijk een highlight =) We trokken weer naar de speeltuin, speelden een potje basketball en speelden met het skateboard (op de buik) We gingen ook lekkere drankjes en chipsjes kopen in de GB én de kids wilden natuurlijk eens in het autootje met Garfield zitten!

Hawaii-BBQ-party:

2554055995_small_1

Op de BBQ van de jongeren mocht ik achter de cocktailbar staan! Het thema was 'Hawaii' en ik was dan ook hélemaal in mijn nopjes! Zin in een rasechte Mojito? Call me, ik kan het nu wel!

Speelpleinen:

2554060373_small_1

Het gebeurt niet vaak, maar de tweede week van juli stond ik op het speelplein bij de 11/12-jarigen. Ik vind persoonlijk dat dit de moeilijkst te motiveren leeftijd is, en hun praatjes zijn ook niet altijd van de poes, maar het werd toch een kei toffe week!

11:58 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.