14-06-09

Weer een leuk weekend!

... En dit keer zelfs ZONDER veel schoolwerk! Enkel de presentatie van de innovatiestage moest nog wat op punt gezet worden, maar ook daarvan was 't grootste werk al gedaan!

Zaterdag geen bijles bij L., omdat hij op vakantie was. Héérlijk uitslapen geblazen dus! Na een brunch vertrok ik richting piraat en prinses (joepie) voor wat weer een geweldige buitenspeelnamiddag zou worden! We trokken naar de speeltuin (dat lijkt ons vaste stekje te worden!) en we begonnen met een potje basketbal. Piraat zag een jongeman in Anderlecht-outfit op het grote voetbalplein en ging met hem een matchke spelen, terwijl prinses en ik bloemenkettingen maakten. Opeens zagen de twee kapoenen enkele gepensioneerden petanque spelen. Dat wilden ze ook wel eens proberen! Ze gingen eerst gewoon eens kijken en kregen van die lieve mensen al gauw zélf ballen toegestopt! In het begin leek het meer op 'we gooien de bal gewoon weg', maar op het einde konden ze het eigenlijk allebei best goed! We speelden ook nog wat in de speeltuin, gingen iets drinken in de cafetaria en plots was het al tijd om naar huis te gaan...

2503024903_small_1

Thuisgekomen ging ik met mama, papa en Karen naar de 'Zorba' in Heverlee, een lekker Grieks restaurantje. Ik had er aanvankelijk niet zo veel zin in (dat kan al eens gebeuren =p) maar met het zonnetje op mijn snoet en gezellige gitaarmuziek op de achtergrond, was het toch super!

Ook vandaag sliep ik zalig lang! Toen ik opstond zag ik regen... (Héla Frankske, dat had je niet beloofd he!) We hadden ALLES in huis voor een lekkere, zomerse BBQ, maar die hebben we dus maar binnen gehouden! En ik moet zeggen, dat smaakte ook ;-) Als we onze ogen dicht deden en dicht genoeg bij het vuur gingen zitten, leek het nog echt ook =p Verder ben ik nog met papa naar de rommelmarkt in Kortenberg geweest, maar 't zag er allemaal nogal uitgeregend uit. (ocharme) Grappig dat ik ook daar piraat en prinses tegen het lijf liep met hun papa!

21:19 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

ah ja want de mama was aan het photoshoppen :-)

Gepost door: mamavan2kapoenen | 14-06-09

De commentaren zijn gesloten.