06-06-09

Babysitten: Spektakel!

Als ik bij mijn 4 blonde kadékes ga babysitten, is het altijd groot spektakel! Enkele dagen geleden kon ik weer genieten van een spetterende modeshow! In de gang werden 4 stoelen klaargezet (voor elk kind één) om al hun verkleedkleren op te leggen. Ik kreeg een papiertje met de juiste liedjes in de juiste volgorde en de muziek werd opgezet. Om de beurt kwamen ze met een nieuwe outfit al dansend van achter de deur.

De jongens gaven het beste van zichzelf (een van de twee zelfs in meisjeskleren, hij wou 'de janet' spelen)! De meisjes hadden wel een iets uitgebreidere garderobe (en ropeskipten er ook nog bij) en na een tijdje besloten de jongens vanuit de zetel mee te genieten, want ze hadden het met dat verkleden wel gehad.

2491812941_small_1

2491816383_small_1

Rond 20u30 was het bedtijd. Tanden poetsen, verhaaltje lezen en lichten uit... Nog een grappige anekdote... Een kwartiertje nadat ik de kinderen in bed had gestopt (en ze dus verondersteld worden te slapen) riep een van de jongens mij naar boven en zei: "Ellen, ik verveeeeel mij zo!" ;-)

23:07 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.