30-05-09

Klokje rond!

Vandaag ben ik een heel klokje rond van huis geweest! Het was een vermoeiende, maar zalige zaterdag! ;-)

Ik stond op om 9u30 om nog wat werkblaadjes te maken voor mijn bijleskindjes. Om 10u30 heb ik de deur achter mij dicht getrokken en vertrok ik naar mijn eerste halte, L., om bijles te geven! We oefenden op de klok en op puntoefeningen en ik moet zeggen dat hij het aardig goed begint te kunnen!

Om 11u10 reed ik met mijn fiets richting piraat en prinses, voor een nieuwe, leuke, buitenspeel-, babysitdag! Eerst was prinses er alleen. We lazen een boekje, kleefden Dora-stickers en aten een boterham. Toen piraat aankwam, gingen we net als vorige week naar de speeltuin! Het was mooi weer, de rakkers speelden geweldig goed samen (en spanden samen ook =p 'Elleeeen, mogen we chiiiips?' =p) en ook ik amuseerde mij super, meer moet dat niet zijn!

2481121567_small_1

2481125225_small_1

Rond 16u reed ik terug naar Erps-Kwerps om te gaan helpen op het schoolfeest 'Klimopsakee'. Ik mocht zowel voor als na de voorstelling de mensen bedienen van hot-dogs, hamburgers en pensen. Het optreden zelf (een optreden in de circustent van en in samenwerking met circus Picolini) was fantastisch! Ik heb met open mond zitten kijken en kreeg van bepaalde nummertjes echt kippenvel! Je zag alleen lachende gezichten na de voorstelling (Zou het goede weer hier iets mee te maken hebben?) wat het werken nog aangenaam maakte ook! Om 22u30 kwam ik moe maar voldaan weer thuis en dronk ik ongeveer een hele fles water leeg! Dat belooft voor vannacht! ;-)

23:43 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.