21-05-09

Eindelijk!

Dinsdag hadden we eindelijk nog eens afgesproken met de Poulmanskes! Dat was (en dit is echt beschamend!) 5 jaar geleden!

Onze mama's zijn vriendinnen sinds het tweede middelbaar en spreken nog altijd regelmatig af! Vroeger, toen de kindjes nog klein waren, spraken we dan met de twee gezinnen af om samen iets te doen, maar de laatste jaren was dit duidelijk een beetje verwaarloosd =p De mama's spraken nog wel af, maar zonder kinderen.

Laura is in hetzelfde jaar geboren als ik, Kaat is in hetzelfde jaar geboren als Karen en we komen al sinds we baby's waren héél goed overeen (in de mate dat baby's goed overeen kunnen komen) Laura en Kaat hebben ook nog een broer, Sam, maar ik denk dat hij dinsdag bewust wat afstand hield van al die vrouwen ;-)

Kaat kon er spijtig genoeg niet bijzijn, omdat ze op kot zit in Genk, maar we hebben al een midweekje zee gepland (zonder ouders, revange!) en dan zijn we wel met vier! Je denkt misschien dat het raar is om iemand na 5 jaar terug te zien en misschien een beetje onwennig in het begin, maar bij ons was dat totaal niet zo! Vanaf de eerste minuut klikte dat terug! (We hebben wel altijd contact gehouden via MSN en Facebook, misschien doet dat wel iets?) Volgens mij is dat gewoon iets speciaal, die Taes-Poulmans band! =)

2466104867_small_1

2466107847_small_1

16:06 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.