16-05-09

Uitgerust!

Dinsdag vertrokken mama en ik voor een mini weekje naar zee! Het was er zalig!

Toen we toekwamen stonden er vreemde mannen op ons terras... Gelukkig wisten we dat ze aan het werken zijn aan de gevel van ons appartement, dus dat het hoogstwaarschijnlijk werkmannen waren ;-) Onze eerste avond begon al meteen met een avontuur! We hadden alles uitgepakt en besloten op de dijk iets te gaan zoeken om te eten. Dat 'zoeken' mag je erg letterlijk nemen ;-) Bij de eerste taverne waar we stopten stond in grote letters 'keuken gesloten'... Tavernes genoeg, dachten we, maar in de volgende taverne, waar we niet lang binnen zaten, kwamen ze ook vertellen dat de keuken gesloten was. We wandelden de hele dijk af en vonden geen enkel restaurant of café waar we iets konden eten! We namen de auto en reden naar Nieuwpoort (een grotere badstad =p) Het eerste restaurant waar we binnen gingen kende hetzelfde verhaal als de restaurants in Oostduinkerke, maar na enkele ogenblikken vonden we dan toch een gezellig plekje om te eten! En het was héérlijk!

Dag twee was een shopdag! We wandelden naar Nieuwpoort en gingen op bikinijacht! En we vonden er nog ééntje ook! Een knalroos exemplaar ;-) De Spanjaarden zullen opkijken in de zomer =D We kochten ook nog enkele pullekes, T-shirtjes, ... We gingen op de dijk iets drinken en spraken even af met Liesbet (die daar op zeeklassen was) Heel fijne dag dus!

Donderdag was... Opnieuw een shopdag, redelijk ongepland eigenlijk! In de voormiddag gingen we naar de markt in Middelkerke en daar kocht ik een pyjama! We gingen wandelen op de dijk en daar vond ik nog schoenen ;-) Het was mooi weer, dus kregen we zin om ook Oostende eens onveilig te gaan maken! Daar vond ik ook nog een leuke zonnebril en oorbellen! En aan die oorbellen, hangt ook weer een verhaal vast! Na een tijdje liepen we met heel wat zakjes rond, dus ik besloot mijn schoenen uit de doos te halen en de zak met de lege schoendoos weg te gooien! We shopten lustig verder, en toen we in een café zaten (we hebben het er op vlak van eten en drinken van gepakt zenne =) vond ik mijn nieuwe oorbellen niet meer. Die bleken in de zak van de schoendoos in de vuilbak te liggen ;-) Ik teruggelopen en gelukkig met succes! Enfin, opnieuw een geslaagde dag!

Vrijdag hebben we het rustig aan gedaan! We zijn gaan dagzeggen aan de 'oude slager' in De Panne! (Hij was jaar en dag slager in Oostduinkerke, maar ze zijn enkele maanden geleden verhuisd) We wilden nog enkele winkeltjes doen, maar na een kwartier (en toch een witte broek en twee bloesjes later =p) begon het te donderen en te regenen en zijn we maar terug gegaan! Mama speelde wel nog haar bankkaart kwijt, maar dat is opgelost door Card Stop te bellen ;-)

Vandaag was het tijd om in te pakken en weg te wezen! Maar 't is héél leuk en ontspannend geweest!

& Mama, dankje voor de vele etentjes, de véle kleren en accessoires (die dienen als vroeg verjaardagscadeau, want wat gaan de mensen anders denken =p) en gewoon voor de fijne tijd samen!

2458483697_small_1

2458488229_small_1

20:16 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

moet daar fijn geweest zijn

Gepost door: daemske | 16-05-09

De commentaren zijn gesloten.