09-05-09

Nieuwe hobby?

Dat ik veel en graag babysit, is al lang geen geheim meer... Dat ik tegenwoordig graag koekjes bak, is in mijn geval minder vanzelfsprekend (want ik ben een echte nul in de keuken)...

Waarom deze twee fenomenen niet eens combineren, dacht ik bij mezelf?

Vrijdagavond stond er een koekjes-bak-team van 4 stoere mannen voor mij klaar. Schorten aan, handen wassen en GO! De taken werden verdeeld en we konden aan de slag! Er werd geen ruzie gemaakt en efficiënt doorgewerkt! J. las het recept voor. G. en J. zorgden ervoor dat het mengsel één geheel werd. R. sneed de boter met een bot mes in kleine stukjes en A. koos vormpjes, hielp R. en rolde het deeg open! Het ovenwerk was voor mij ;-) Na het bakken van de koekjes keken we ook nog naar 'The Movie' die we vorige week maakten, uiteraard met een koekje in de hand! Wat een superavond!

2448269909_small_1

Vandaag mocht ik nog eens bij de coole piraat en zijn lieve zusje gaan babysitten! De piraat mocht naar een verjaardagsfeestje gaan, dus besloten we te beginnen met een potje voetbal! Hij was de trainer, maar speelde ook wel gretig mee! Als de piraat vertrokken was naar zijn 'party', bakte ik samen met de lieve prinses... KOEKJES! ;-) Ik schrok ervan hoe goed ze dat allemaal kon! Niet alleen het maken van het deeg lukte goed, ook de afwas en de opruim nam ze voor haar rekening! Als alle koekjes klaar waren, moesten die natuurlijk geproefd worden =) Ze waren echt lekker! Toen grote broer thuiskwam moest hij uiteraard ook een koekje proeven, en ook hij vond ze heerlijk! ' t Was écht tof!

2448274213_small_1

2448278531_small_1

Wat een FANTASTISCHE babysitkinderen heb ik toch... =D

22:12 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.