18-04-09

Remko-time!

Het was héél lang geleden dat we nog eens een Remko - Ellen avond hadden, dat is wel 't minste dat je kan zeggen ;-) We maakten er dan ook een beestig feest van!

Eerst besloten we koekjes te bakken. Ingrediënten zoeken, alles bij elkaar gooien en mengen maar! Remko deed écht zijn best, maar het 'mengsel' zag er op z'n zachtst uitgedrukt speciaal uit =p (Lees: er zaten nog brokken boter in) Ik heb mijn beste kneedtalent bovengehaald en er een fantastisch koekjesdeeg van gemaakt (voor de rest ben ik zo gene stoefer zenne) Vormpjes erin, koekjes op de bakplaat en de oven in...

Dan was het tijd voor de afwas, altijd leuk met twee =) Het huis rook al een hele tijd naar koekjes, dus we waren dan ook zeer blij als ze eindelijk uit de oven mochten gehaald worden! Ze waren ook nog eens lekker, stel je voor!

We aten koekjes in de keuken, in mijn kamer én in de zetel terwijl we naar 'Temptation Island' keken. Voor mij was dat de eerste keer in mijn leven dat ik dat zag, en ik denk ook de laatste keer =p Wat een SCHEEF programma! Maar alles voor de Rem natuurlijk he ;-)

Uiteraard was er ook een fotosessie en nog véél gebabbel, gelach, ...

2413944377_small_1

2413947841_small_1

2413959433_small_1

14:58 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.