18-04-09

Dropping!

Tijd voor een nieuwe stopcontact activiteit (= teambuilding met de monitoren van het speelplein) Veel volk kwam er deze keer niet op af, maar het was wel héél leuk en spannend!

Er stond een dropping op het programma. We werden in twee ploegen verdeeld. Ik zat met Karen en Sarah in de groep, gegibber verzekerd! We werden geblinddoekt en in volle vaart (letterlijk!) naar een geheime locatie gebracht. Toen we onze blinddoek uit deden zagen we een verlaten weg en één huis. Daar zijn we gaan aanbellen en kwamen we te weten dat we in Vossem zaten. We kregen ook een brief van Erik, waarin stond dat we hem moesten zoeken + een tip van deze locatie.

We kwamen als eerste bij Erik aan en staken de kaars in brand (was ook een deel van de opdracht) We kregen 3 ballonnen (onze levens) en we werden naar het jeugdhuis gestuurd, wat echt nog ver stappen was =p De andere groep kwam ongeveer een kwartier later aan. Terwijl we aan het wandelen waren, kwamen Erik en Xavier met de auto naar ons toe en probeerden onze ballonnen stuk te prikken. Ze hebben slechts één ballon kunnen raken! (Als alle ballonnen kapot waren geweest, werden we naar een andere lokatie gebracht en moesten we opnieuw de weg zoeken, maar dat is dus niet gebeurd)

We waren er gerust in dat we eerst zouden zijn, vermits we zo'n grote voorsprong hadden, maar... De anderen wisten dat ze een grote achterstand hadden en zij hebben een binnenweg langs het veld genomen en hebben super hard gelopen, waardoor ze toch nog eerst waren! AUW!! ;-) Maar goed, mijn ploeg is dan wel verloren, het was toch heel leuk =p

2413936561_small_1

2413940263_small_1

15:07 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.