12-04-09

Pasen!

VROLIJK PASEN * =)

Ik heb een superleuk paasdagje beleefd! Gisteren was Elien blijven slapen, een goede vriendin van Karen en mij... (We hebben trouwens in de late uurtjes naar 'Mamma Mia' gekeken, een aanrader!) Ze sliep bij Karen op de kamer en ze hadden blijkbaar 's nachts snode plannen bedacht...

Om half negen deze morgen stonden er plotseling twee paashazen aan mijn bed... Ze gaven me een fluo groene emmer én de opdracht: 'Zoek de 25 paaseieren in de tuin en zing daarbij de hele tijd het paaslied van de speelpleinen' Gewillig als ik ben ging ik met de twee huppelende hazen naar buiten en zocht met slaapoogjes naar de eieren, die allemaal mooi in een plastiekje waren verpakt met een rode strik er rond! Het was wel een prachtig gevoel van kinderlijke vreugde elke keer als ik een eitje vond! Toen ik ze gevonden had aten we natuurlijk ook elk een paasei ;-)

Na het paasei-ontbijt zijn we met z'n drietjes naar de paasmis gereden waar wij met ons übercoole koor 'PASCALA' weer fonkelende liedjes mochten zingen! Ik mocht ook een eigen paasliedje op de gitaar spelen én zingen, zalig!

Vervolgens zijn we met mijn oma (mijn ouders zijn namelijk aan zee) gaan eten in de Firenze, lekker lekker lekker, maar véél te veel ;-)

Thuisgekomen besloten we ne vette siesta te houden en op 't gemakske te genieten van de rust (want het was de voorbije dagen allemaal nogal laat en heftig =p)

2404896811_small_1

2404913109_small_1

2404918079_small_1

23:03 Gepost door Ellen in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.